En historie om katten Lucky og hans boksekamp mot den sleipe og slue Ernest.

Han kommer til å få kjenne kraften i de fløyelsmyke knokene fort nok. Ingenting fikk stå mellom Lucky «The Jungle King» von Cat og 100,000 i gevinstpenger. Ingenting annet enn bjellen vil redde hans motstander nå.

Lucky kunne kjenne hvordan publikum stirret. Han gikk rolig bort til bokseringen, en gammel grusplass, ingenting annet enn litt møkkete jord og et tau. Men det er greit, dette var ikke proffligaen. Det var skittent, det ville bli vilt og hadde noe huleboeraktig over seg.

Mens han gikk nedover i all sin glans, som bare en katt like stor som et menneske kan gjøre. Han husket kampen han så av sin motstander forrige uke, en urettferdig kamp. Bruiser «The Cleaver from Genever» Mom hadde slått Ernest «Spin the Cradle» Shufflebottom gjennom hele ringen. Shufflebottom hadde forsvunnet inn i en stjernetåke og møkk der han lå på gulvet, enten bevisstløs eller død.

Publikum hadde blitt ville, alle ble helt ville. De stablet bokser ved siden av ringen for å kunne se galskapen. Bruiser hadde stått på stedet og gitt publikum et gratisshow. Han tillot dem å sette mer og mer penger på hans sikre seier.

Men Shufflebottom, sleip og like beinhard som krybbene han lagde i butikken sin, hadde karret seg opp og stod diagonalt under Bruiser. I et øyeblikk fylt av sjokk og overraskelse, slo den lille mannen høyt opp i lufta og traff kjempen av en mammadalt på haka og ødela dermed sjansene hans i NetEnt tungvekts bokseturnering. Det var et skittent angrep, men alt var lov i kjærlighet, krig og boksing.

Bruiser mistet to gode tenner den dagen.

Han hadde vært en god venn, generøs med tunfisken, hadde alltid en ball med garn. En katt måtte gå langt for å finne en bedre venn enn det. Selvfølgelig ville pengene bli fantastisk, men hevn ville bli enda bedre.

Der kom han, den sleipe ålen. Ernest kikket på Lucky med sine rotteliknende øyne og stoppet en meter unna ringen. Motstanderne stirret i ett minutt, rullet på bartene i annerkjennelse av hverandres gode smak. De ga et lite nikk av enighet, dette kom til å bli blodig.

Ingen boksehansker, ingen regler, ingen dommer. Bare en god gammeldags fortelling om bart og nevekamp.