Price:

Bli med ånden i lampen på eventyr. Genie Wild har ekspanderende jokere og gode gratis spins som er både morsomme og belønnende.

Slipp ånden ut av flaska og ønsk deg ekspanderende jokere og gratis spins! For det er nemlig akkurat det du får med denne søte spilleautomaten til mobil. Vi liker temaet. De har tatt en dæsj fra TV-klassikeren “I Dream of Jeanie”, der den blonde ånden i lampen har blitt modernisert til å passe i nåtiden og fått seg en ape som kjæledyr i slengen.

Nei, vi vet heller ikke hvorfor hun nå har skaffet seg en ape – kanskje det har noe å gjøre med mystikken forbundet ånden i lampens arabiske røtter? Nok om det, bli med inn i lampen, snurr hjulene, og kryss fingrene for å få deg noen runder med de morsomme gratis spinnene. Vi er blitt ekstremt glad i de ekspanderende jokerne som inntreffer under gratis spins, og bankkontoen vår ser også ut til å sette pris på disse.

Når det er sagt, vil det lønne seg å være utholdende mens du snurrer og snurrer i påvente av gratis spins, for ingen mengde lampegnikking vil få disse til å inntreffe oftere, men du bør kanskje heller ønske deg en liten ekstra porsjon tålmodighet.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy