Price:

Play’n Go sine mobilutgaver av enarmede banditter er notorisk enkle. De er et softwarefirma som ønsker at spillene skal fungere like vakkert på alle plattformer, Nokia, HTC, Iphone, Nexus og nettbrett.

Gold Trophy 2 er intet unntak. Dette spillet ble utprøvd på alle plattformer vi har og det fungerte. Det fungerte ikke bare, det fungerte bra! Flyten i spillet var jevnt og enkelt å navigere, selv med en lav trådløs tilkobling påvirket hjulene til en viss grad, var dette ikke i stor nok grad til å påvirke spillopplevelsen i særlig stor grad. Dette er et 5 hjuls videospill med hele 20 utbetalingslinjer som er enkelt å spille og gir en særdeles dynamisk spillopplevelse. Med gode vinnermuligheter som gir gullmynter og sjekker på hjulene.

Nevnte vi at retur til spillerraten på dette spillet er på hele 96.98 %? Høyere enn den gjennomsnittlige enarmede banditten fra Play’n Go. Dog vil ikke dette spillet gi de største utbetalingene på hundre tusener av kroner, men en maksgevinst på 15k er også en ganske fin sum.

Men, og det er alltid et men. Til tross for alt dette, så nøt vi ikke dette spillet til det fulle. Det kan ha vært at golftemaet ikke traff oss helt, eller den klumsete lyden av hjul som faller på plass som ga ørene lite tilfredsstillelse. Det kan også være at gratisspinn og bonuser var overraskende vanskelig å få tak i. Eller kanskje vi rett og slett hadde en dårlig dag når vi prøvde spillet. Uansett så sluttet vi å spille dette spillet langt raskere enn forventet.

Det er ingen tvil om at dersom du syns golf er litt mer interessant enn oss, så vil du få glede av dette spillet, i større grad enn vi fikk. Den greie retur til spillerraten tar dette spillet opp et hakk fra bunnkarakter.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy