Price:

Medusa er en automat med et svært spennende og mystisk tema som passer perfekt for eventyrlystne mobilspillere.

En automat basert på en av de mest mytemomspinnende monstrene fra gresk mytologi kan umulig være kjedelig. Medusa utfordrer deg til å bli med å spille! Medusa-automaten er noe så sjeldent som en automat som ikke har mistet noe når den ble konvertert til mobil. Både lyd- og grafikk har blitt ivaretatt slik at automaten føles kliss lik den originale. Den kunne riktignok utnyttet hele skjermbredden istedet for å ha ikoner som tar opp stor plass, men det gjør det iallefall lett å spille samtidig som man har kjapp tilgang til alt.

Medusa er heller ikke noen ny automat, men virker ikke til å bære preg av det. Det er heller ingen enkel automat, så det er vanskelig å komme seg til bonusspillene. Men når du først har flaks, så skal du belønnes stort. Grafikken er dessverre ikke veldig imponerende, men det fungerer på mobil der man kanskje ikke er så opptatt av detaljene.

Når det er sagt så er dette en automat som ikke virker på alle Android-enheter. Test derfor før du gjør noe innskudd.

Det vi likte best med Medusa-automaten var den generøse free spin-funksjonen. Det er her du vinner stort på automaten, spesielt hvis du får aktivert «super spins» som har 5x-multiplikatorer. Jackpoten på hele 5000 mynter er heller ikke feil, så du kan jo krysse fingrene for noen gevinster her.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy