Price:

Mega Moolah er en av de mest populære spilleautomatene på nettet, mye takket være de enorme utbetalingene automaten har. På denne automaten så handler alt om de fire progressive jackpotene.

Misforstå oss rett, vi elsker grafikken. De morsomme dyrene er full av personalitet og den herlige oransje fargen gjør at man virkelig føler at man er på safari langs viddene i Afrika. Men for å være ærlig – så kunne det like gjerne vært bjeller og BAR-symboler – vi spiller uansett på denne automaten med håp om at vi skal få kloa i en av de fire progressive jackpotene. I tillegg er det mye rart som skjer på automaten, inkludert free spins og wild-symboler, så her er det nok annet enn grafikken å bite seg merke i. Samtidig har automaten en vanlig jackpot på faste 225,000 mynter (!!)

Så, la oss snakke litt mer om jackpotene. Denne automaten har 5 hjul, 25 vinnerlinjer og hele fire jackpoter som bare vokser seg større og større. De heter «mini, minor, major og mega», og starter på henholdsvis 10, 100, 10 000 og 100 0000 mynter. Hver gang du gjør en innsats, eller noen andre, så legges en liten andel av denne i fellespotten. Jackpotene kan man vinne ved å ha flaks – de slår nemlig helt tilfeldig til via bonusfunksjonene.

Det vi liker best med Mega Moolah er at selv om man ikke vinner en av de progressive jackpotene, så er det en morsom og gjennomført bra automat. Gode bonuseffekter og en fast jackpot i tillegg gjør at dette absolutt kan være verdt pengene du investerer i den.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy