Price:

Pearl Lagoon byr på vakker og livlig grafikk, mange free spins og en fin jackpot, alt i en herlig eksotisk atmosfære.

La deg forføre av det blå vannet i Pearl Lagoon, og nyt en av de flotteste spilleautomatene fra Play’n Go mens du jakter på jackpoten og andre bonusfunksjoner.

En fargerik og livlig spilleautomat der temaet er satt til den eksotiske lagunen. Her finner du alt fra korallrev og eksotiske saltvannskapninger som delfiner, klovnefisk og havskilpadder.

Vi kan med glede rapportere at denne spilleautomaten for mobil er lett å spille og navigere i. Apropos navigasjon, har du spilt lignende type spill fra NetEnt, så vil du raskt kunne kjenne deg igjen her. Mangel på unike bonusfunksjoner og lite særpreg i lydbilde gjør at karakteren trekkes noe ned, men så får du en anstendig utbetalingsrate på 96,88 %, samt en jackpot på 5000 mynter, dette er akkurat nok til å redde vår karakter av spillet. Det som gjorde at denne pekte seg ut i forhold til andre lignende spill som Mythic eller Dragon Ship (begge fra Play’n Go), er free spins funksjonen, her fikk vi nemmelig i gjennomsnitt 20x eller 30x vår innsats når denne funksjonen var aktiv. Dette er hovedsakelig på grunn av at spillets Wild-symbol varierer fra en 2x multiplikator til en 6x multiplikator når denne funksjonen er aktiv.

Størrelsesordenen på gevinsten du vinner på denne spilleautomaten vil ikke forandre livet ditt, men du vil tjene nok til å få spillet til å vare lengre samtidig som dine totale gevinster øker.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy