Price:

Kan du vinne rikdommen til solguden Ra i denne lekre spilleautomaten fra Play’n Go med 5 hjul og 15 gevinstlinjer? Vi tester Riches of Ra for deg!

En spilleautomat med et flott egyptisk tema, la solguden forføre deg og lede deg til rikdommene hans, men du må kjempe for å vinne.

Spillmekanikken i Riches of Ra er ganske standard for spilleautomater til mobil, ingenting utenom det vanlige, men det er også godt nok i dette tilfellet. Vi synes at det er et bra gjennomført designet spill, der både grafikk og lydbilde er på et respektabelt nivå. Det funker i alle fall etter vår smak rimelig bra. Grensesnittet som er tilpasses mobile enheter er som de fleste andre spill fra Play’n Go, enkelt og ryddig, og gir i tillegg deg som spiller et anstendig utvalg av funksjoner.

Med en utbetalingsrate på 94 % og et generelt lavt nivå på innsats og gevinst, er spillet ikke så spennende hverken for de uformelle spillerne som er ute ette konstant action, eller storspillerne som liker å satse høyt. Hvis du utvikler en spilleautomat med et ambisjonsnivå midt på treet, så i det minste gi spillerne et lite håp om å vinne flere respektable gevinster.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy