Price:

Mobilautomaten Safari Heat har tema fra de afrikanske sletter, og er automaten for deg som liker å ta et par spinns kombinert med fin utsikt.

En av de få spillautomatene fra Playtech der bet-rangen vil appellere til et bredt utvalg spillere, denne ville mobilautomaten ser spesielt vakker ut på små skjermer.

Safari Heat er en 15 gevinstlinjer mobilautomat som tar deg til en Afrikansk Safari ved solnedgang. Forvent at alle symbolene du har kommet til å elske fra dette temaet, fra sebraer i måneskinn og elefanter, til delikate rosa flamingoer og store neshorn og bison.

Dette er ikke et orginalt tema, vil du finne lignende i Microgamings automat Adventure Palace og Lion’s Pride, eller Betsofts Safari Sam. Men dette er Playtech. Lydene er kanskje ikke spesielt spennende mens hjulene spinner, men brølet fra løven som han blir Wild symbol føles ekte, og den myke gylne gløden av den varme afrikanske solen som det setter seg bakgrunnen gir denne mobilautomaten en spesielt avslappende og vakker føler når du spiller.

Safari Heat har få funksjoner, bare en gratis spinn som etter vår erfaring kan ta en stund å treffe. Men det kommer med en 3x multiplikator, og det er her du vil få større gevinster – spesielt ettersom disse kan trigges flere ganger, og vi har vært heldig nok til å treffe en eller to ganger, så langt mer mulig enn du tror. Dette spesielt fører til gevinster som kan være over 100x din innsats. Du kan jo bare gjette spenningen når du ser at Bilbao treet faller ned i den mørke gratis spinn himmelen, og deretter en annen … og deretter en annen … og enda flere gratis spinn! Denne safarien ble virkelig flott.

Hjulpet av det faktum at denne medium volatilitet automaten har en anstendig 96,16% utbetaling, Har du her er en jevn pålitelig automat som ikke vil spise din banken din rask, men har noen store gevinster å dele ut hvis du har tålmodighet til å holde ut. Det er ikke mye som skjer med den. I likehet med tema, er dette en svært avslappet mobilautomat, som gir deg gleden av flott grafikk og gleden av å spinne.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy