Price:

Hvis du er ute etter en spillautomat med juletema er Santa’s Gift en automat for deg. Den er ganske lik mange andre automater, men tema gjør alt her.

Har du vært snill i år? Det spiller ingen rolle, med en 96,92% avkastning tilbake til spillere, er denne mobilautomaten generøs med alle. Bjeller ringer, hører du etter? I kjørefeltet glitrer snøen… og hvilket vakkert skue denne juletema-automaten er.

Endringer i lyden på innsatsen vil appellerer fra høyttalerne både fra telefonen eller nettbrettet. Hvert spinn på hjulene har en sjarmerende julemelodi, de snødekte vinduene du ser ut fra gjør at du føler at du sitter og ser de første snøflakene sakte berøre bakken.

Hver vakkert utformede symbol bidrar til å skape den varme koselige gløden av julaften, der du venter på morgenen og alle godbitene som følger med det. Med unntak av denne automaten vil det være gullstjernen du ser etter, da dette symbolet vil betale ut 1000 ganger innsatsen hvis du får tre på en aktiv gevinstlinje.

Santa’s Gift mobilautomat fungerer på nøyaktig samme måte som Chinese Kitchen og Fish-O-Rama, som ikke er en dårlig ting ettersom begge er store klassiske Playtech spilleautomater. Men det er egentlig det samme spillet, bare med et annet tema.

Pussig nok forventet vi å tro at mobilautomaten Santa’s Gift ville være litt cheesy, med tanke på alle klisjeene på hjulene, men design er så godt gjort at det ikke er mer tacky enn julen normalt er, og, etter vår mening, bør være. Du får nesten lyst til å nå ut til pepperkakene, candy canes og godteriet. Kransen henger levende og gyllen ved siden av klirrende bjeller som smelter selv de mest kyniske hjerter, og du ønsker deg varm sjokolade og marshmallows og en morgen full av spennende gaver. Som faktisk også er symbolene du kommer til å elske, som den røde gavepakken som er scatter symbolet og vil gi deg de hyppigste vinningene av spillet.

Med denne automaten er det veldig mye ”det du ser er det du får”. Det er lav volatilitet, slik at kontanter vil vare lenge, noe som er like greit ettersom gevinstene her er store, akkurat nok til å holde deg underholdt på de lange vinterkvelder.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy