Price:

Tidoble din gevinst hvis du tør å vekke the Mythic Maiden til live! Mythic Maiden Touch er en  Halloween-inspirert automat som kan by på maks 30 free spins og en sjenerøs jackpot.

Det er lett å skjønne at temaet til denne spilleautomaten er basert på Halloween-feiringen, ispedd flere skumle lyder, ekle edderkopper og dryppende lys. Mythic Maiden Touch setter stemingen.

Denne spilleautomaten er mørk og dyster som temaet den beskriver, men er også artig å spille utenom denne skumle feiringen. Mythic Maiden er utviklet av renommerte NetEnt, en av gigantene innen programvare for kasinoer, og byr på veldig god spillbarhet med noen virkelig unike funksjoner.

Vi kunne vært ekstra kresen og pekt på at grafikken ikke er så oppslukende som det vi er vant til fra NetEnt sine spill, men det ville vært å pirke. Totalt er dette en meget spillbar og underholdende spilleautomat, med free spins og en stor Jackpot på 75 000 mynter. Altså, under gjennomsnittlig for å være et spill fra NetEnt, men over gjennomsnittlig kvalitet sammenlignet med de fleste andre spilleautomatene for mobil.

Grafikken til spilleautomaten inneholder blant annet dryppende stearinlys formet som symbolene for A, K, Q, J og 10, et krympet hode, en stor edderkopp og noe som ligner på en apehodeskalle for å nevne noe. Alle disse symbolene og andre finner du på de fem spinnende hjulene på skjermen. De symbolene du vil være mest interessert i derimot, er måneskinnet i det ødelagte vinduet og de røde- og blå-lysende wild- og scattersymbolene, da disse bidrar til å øke dine gevinster betraktelig.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy